garazskapu-szinvalasztas

A megfelelő garázskapu kiválasztása nem egy két perces feladat, hiszen évtizedekig fogod használni. Pont ezért a típuson kívül a második legfontosabb tényező a garázsajtó színe. 5 tuti tippet osztok most meg veled, hogy segítsek jól kiválasztani a garázsajtód színét. Azért a mintáról se feledkezz meg!

Wisniowski fehér billenős garázskapu

1. Csak fehéret NE!!!

Tudom, hogy mindenhez passzol a fehér, és a tisztaságot sugallja, és benne van az összes szín. De valljuk be borzasztó unalmas a fehér színű garázsajtó, ráadásul minden kosz hamar meglátszik rajta. Tehát, ha csak nem a szíved vágya egy hófehér, vagy bézs és társa garázskapu, inkább válassz más színt. Nyugi, alap árban nálunk nem csak fehér garázskapu létezik. 

2. Egységben az erő, passzoljon minden mindenhez

A házad, a garázsod homlokzata nagyban befolyásolja, hogy milyen garázskapu színt érdemes választanod. Ha csak nem tervezed a homlozat színének cseréjét az elkövetkezendő néhány évben, akkor a meglévő színhez kell hogy kiválaszd a garázskapud. Ha a mediterrán vonalat követed, akkor a garázsajtód is ezt kell, hogy sugallja, ha a most divatos fehér-antracit vonalon mozog, akkor pedig azt. Hosszú távon az egységes arculat lesz a nyerő. 

3. Hiába az év színe, ha nem illik a környezetbe

A Panton minden évben meghatározza az év színét, ez 2020-ban a klasszikus kék. Ez egy jó nagy fordulat a tavalyi évhez képest, amely a vibráló barack sárga volt. Tehát a trendek jönnek és mennek. Ami ma menő, holnap talán már ciki lesz. Tehát akörnyezeted a falak, a kerted színei, a többi körületted lévő ház mind-mind befolyásolja, hogy milyen garázskapu illik hozzád. Az általunk forgalmazott Wisniowski termékek között számos igazán egyedi színkombináció is megtalálható, így úgy lehet egyedi garázskapud, hogy mégis illik a környezetedhez. 

home-inclusive-2.0-modern-keriteskollekcio-lila

4. Vedd alapul a már meglévő színeket

Most nem a homlokzat színére gondolok, hanem a meglévő nyílászárókra, kerítésekre, kapukra és kertkapukra. Ezek összhangja igazán fontos, ha szeretnéd, hogy otthonodnak egységes legyen a megjelenése. Ha pedig pont ott tartasz, hogy ezeket most tervezed lecserélni, vagy éppen építkezel, akkor a Wisniowski Home Inclusive 2.0 igazán üdítő színeivel igazán új, friss, fiatalos lendületet adhatnak otthnodnak. 

5. Hallgass a megérzéseidre

Te fogod hosszú-hosszú éveken át minden nap ugyanazt a garázst nézni. Az, hogy otthonunk, környezetünk milyen, nagyban befolyásolja kedvünk. Tehát a legjobb, ha a saját megérzéseidre hagyatkozol a garázskapu színét illetően. Inspirálódj az interneten, a legjobb erre szerintem a pintrest, kérj tőlünk színmintát, színkártyát. Majd húnyd be a szemed és képzeld el, a kiválasztott garázskaput. 🙂

Antracit szekcionált garázskapu