smartkapu-elso-kamion

Mi izgalmasabb attól, hogy megnyílik a Smarkapu bemutatóterme? Talán az, amikor először gördül be tele áruval a Wisniowski kamion, hogy feltöltse a raktárunkat és leszállítsa a már megrendelt garázskapukat és kerítéseket. 2020.06.30-án ez is megtörtént. 

Első áru érkezése a bemutatóterembe

Előző blogbejegyzésünkben (itt olvashatod) már közzé tettük a nagy hírt, hogy bemutatótermet nyitunk Budapesten, a 18. kerületben  az Akadály u. 15-ben (bejárat a Nefelejcs utca felől). Most még inkább bepillantást engedünk abba a pillanatba, amikor először jött hozzánk a Wisniowski kamion. 

wisniowski-kamion-garazskapu

Mivel már egy éve vagyunk viszonteladók, nyílván nem ez volt az első megrendelés amit átvehettünk, hiszen ezen egy év alatt rengeteg garázskaput és kerítést építettünk be, a már meglévő műanyag nyílászáró és lapozható üvegfalak mellett. Viszont ez volt az első alkalom, amikor nem nekünk kellett elmenni vagy elhozatni Nyíregyházáról vagy Kesziról a Wisniowski termékeket. Tehát még rengeteg időt és energiát is megspóroltunk, ami ebben a feszített tempójú nyári szezonban igencsak fontos szempont. Úgyhogy ezért ez a nagy mosoly Krisztián részéről. 

wisniowski-kamion-kalman-krisztian

Mivel mi főként egyedi garázskapukat és kerítéseket forgalmazunk, azt tudnotok kell, hogy ezek gyártása Lengyelországban, a Wisniowski gyárában történik. A rendelés leadását követően kb.5-6 hét a szállítási idő, majd ezután építjük be a kért terméket. Tehát a kamionon lévő áru is ennyivel előtte volt megrendelve. Majd a kamion érkezése előtti hét csütörtökön kaptunk egy e-mailt, amelyben kaptunk egy 2 órás időintervallumot, amikor érkeznek a kerítéselemek és a garázskapuk. Az e-mailben benne volt a sofőr neve, elérhetősége (persze leginkább lengyelül lehet velük kommunikálni, de abban van segítség) és egy link is, amiben nyomon lehet követni, hogy éppen merre jár a kamion. 

smarkapu-kamion-elso-arukeszlet

Gyárlátogatásunk során már láttuk, hogy milyen speciálisan emelik be a garázskapukat és a kerítéselemeket a kamionba fentről és nem oldalról pakolják őket meg. A kamion különleges eltolós ponyvájának köszönhetően pedig a lerakodás is sokkal egyszerűbb. A kép bal oldalán kerítéselemek, jobb oldalán pedig egy 6 mérteres (nem elírás) UniPro garázskapu látható. Szóval ezek a termékek már várják a beépítést, amely napokon belül elkezdődik, csak a futó munkáinkat még be kell fejeznünk. Ráadásul két hét múlva jön még egy kamion, valamint hamarosan szállításra illetve átszállításra kerül a bemutatóterembe is néhány elem. Melyek jelenleg várják, hogy bemutathassák azt, amiért mi is a Wisniowskira tettük le a voksunkat. Néhány kép róluk.

smarkapu-bemutatoterem-kerites-01
smarkapu-bemutatoterem-kerites-02
smarkapu-bemutatoterem-garazskapu-szabvany