smartkapu-bemutatoterem-nyitasa-18ker

Megnyitjuk a bemutatótermünket! ÁÁÁ, hol is kezdjem? Lassan egy éve, 2019. júliusában véletlenül, már pedig úgy vélem, hogy véletlenek nincsenek, találkoztunk egy lehetőséggel, hogy Wisniowski garázskapukat és kerítéseket tudnánk forgalmazni és beépíteni. Igazat megvallva tetszett is az ötlet, meg nem is. Hiszen már akkor is rengeteg munkák volt, teljes körű lakásfelújításokkal foglalkoztunk, sőt akkor már dübörgött a lapozható terasz és a nyílászáró beépítés is, szóval nem feltétlen akartunk még többfelé szakadni. Aztán meggyőzött az a minőség és innováció amit a Wisniowski termékek képviselnek. 

Wisniowski uniterm szekcionált garázsajtó

Smartkapu bemutatóterem - amikor még csak álom volt

Már a szerződés aláírását követően megfogalmazódott bennünk az az egyenlőre álom, hogy milyen jó lenne Budapesten nyitni egy bemutatótermet, mert akkor élőben is megtudnánk mutatni, miért szerettünk bele ezekbe a termékekbe. Bár online világot élünk, mi vizuális típusúak vagyunk, szeretjük megnézni, megfogni a terméket amit megveszünk. Látjuk ezt sok ügyfelünkön is, amikor megmutatjuk, hogy péládul mi a különbség az általunk forgalmazott 3D táblás kerítés és a nagy barkácsboltokban kapható kicsivel olcsóbb termékek esetében. Rögtön egyértelművé válik, hogy a Wisniowski táblás kerítésben jóval több anyag van és nagyobb is, igazából nemhogy drágább, hanem olcsóbb, ha mindent összevetünk. 

tablas_kerites_3d

Majd a 2019-es év végén lehetőségünk adódott egy 2 napos oktatáson részt venni a gyárban, ahol ámulattal néztük, hogy milyen technológiával és profizmussal és mennyire összehangoltan dolgoznak. Ekkor már nem volt kétség afelől, hogy egyszer nekünk is kell egy bemutatóterem. Ráadásul a gyárban minden típusú ipari és lakossági garázskapu, valalmint minden kertítés is ki van állítva, kvázi egy óriási több száz négyzetméteres bemutatóteremként is funkcionál. Jaj, mindenképpen írok majd nektek arról is, milyen volt a gyárlátogatás és az oktatás. Na de vissza a témához. Ekkor felvettük az 5 éves tervünkbe a bemutatóterem nyitását. Aztán jött a koronavírus. Mi is megijedtünk, hogy mi lesz a cégünkkel, az alvállalkozóinkkal, a családunkkal. Volt olyan munkák, amit akkor abban a kilátástalan helyzetben visszamondtak. Már azon gondolkoztunk, hogy lehet, más felé kellene nyitni, hogy talpon maradjunk. Aztán kb. 2 hét csend után elkezdtek ömleni a megrendelések, a régi ügyfelek kértek még néhány kisebb megbízást, és ajánlások útján jött rengeteg ügyfél. És ezzel együtt a kérdés, hogy hol lehet megnézni, megfogni, kipróbálni stb. Ezen felül a Budapest közelében lévő áruátvételi pont inkább más termékeinek a népszerűsítésébe kezdett, így ez a pont volt az, amikor lépni kellett. 

Smartkapu bemutatóterem - a helyszín

Mivel a 18. kerületben lakunk, és a gyerek is ide jár bölcsibe, azt tudtuk, hogy mindenképpen itt akarunk bemutatótermet nyitni. Legkézenfekvőbb lett volna az otthonunknál, hiszen sokszor előfordul, hogy a munkák előkészületei illetve egyéb munkák is itt zajlanak (pl.: rajzolás, levelezés, árajánlatok készítése) amíg a gyerek alszik, vagy azokban a ritka 20 percekben, még elvan egyedül. De egy bemutatóteremhez nem volt elég helyünk. Majd kerestünk kutattunk, és megtaláltuk a tökéletes megoldást. Tehát a cím: 1183 Budapest Akadály u. 15. (bejárat a Nefelejcs utca végén az ipartelepnél balra a 3. ajtó)

Smartkapu bemutatóterem - így készül

A bemutatóterem hamarosan nyit. Jelenleg zajlanak a festési, nagytakarítási és design munkák, hogy mihamarabb látogatókat is tudjuk fogadni. Bár jelenleg sajnos nincs több száz négyzetméterünk arra, hogy minden ipari és lakossági garázskaput és kerítést kiállítsunk, de garantálom, hogy rengeteg kiállított darab lesz, hogy még könnyebb legyen kiválasztani a garázskaput vagy a kerítést. Sőt így betudjuk mutatni az általunk forgalmazott nyílászárókat és az egyedileg készített lapozható teraszokat is. Sőt, van raktárunk is, így a szabvány méretű garázskapukat illetve a táblás kerítéseket és a kiegészítőiket azonnal a helyszínen is megtudjátok vásárolni, illetve a hamarosan debütáló webshopból megrendelni és a helyszínen átvenni. Végezetül néhány kép, hogy épp hogyan állunk. Hamarosan jelentkezek a többi részlettel is.

Készül a bemutatóterem

Néhány kép rólunk és a napjainkról