garazskapu-motor-tipusok

Garázskapu motor billenő, szekcionált és redőny garázskapukhoz is hozzárendelhető. A garázsajtó automatizálása az egyik legjobb kényelmi dolog, amelyet el tudok képzelni bármilyen otthonban. Szakadó esőben, hóesésben, nem kell kiszállnod, hogy kinyisd a garázsod ajtaját, vagy akár a kapud. Tehát az egyik legjobb automatizálás amit választhatsz. Viszont motor és motor között is van különbség. A Wisniowski 2 különböző típusú motorral, ezen belül pedig pedig különböző erősséggel birkózik meg a kapuk automatizálásával kapcsolatban. 

MOTO meghajtás

A MOTO motor a Wisniowski a Somfyval együttműködésben gyártja, speciálisan a Wisnioski garázskapukhoz.

Jellemzői: 

  • elegáns, minimalista burkolat
  • megbízható működés
  • csendes
  • lehetőséget biztosít távirányítók, fotocellák, kiegészítő jelző lámpa, és kézi nyomógombos vezérlésére.

A rendelhető vészmotor akkumulátorának köszönhetően áramszünetben is működik. A vészaksi ára jelenleg nettó 10.000 Ft, tehát igazán nem nagy költség, így áramszünet esetén sem kell aggódni, hogyan jutsz be a garázsba. 

garazskapu-taviranyito-pulsar

Pulsar RTS távirányítósegítségével vezérelhető a kapu és programozható akár 2 berendezés. Rendkívül tartós anyagokból készült, ami biztosítja a többéves zavartalan működést.

MOTO motor funkciói

 

KÖNNYEN PROGRAMOZHATÓ – a paraméterek gyorsan és egyszerűen beállíthatók.

MUNKÁRA KÉSZ – a motor gyárilag programozott alapfunkciókkal rendelkezik, és a telepítés után kevesebb mint 60 másodperc múlva már működőképes.

AMPEROMETRIKUS AKADÁLY ÉSZLELÉS – ha a kapuszárny alsó széle akadályt ér el, a motor megállítja és azonnal felhúzza. Ez a funkció kisgyerekes családok vagy háziállattal rendelkezőnél nagyon praktikus.

RTS RÁDIÓ ÚTVONAL  – lehetővé teszi a motor távirányítását. A fent bemutatott garázskapu távirányító segítségével.

BEÉPÍTETT JELZŐ FÉNY  – energiatakarékos LED megvilágítása a parkoló helynek. Esztétikus és praktikus megoldás.

BEÉPÍTHETŐ FOTOCELLÁK – a rendszer optimális védelmet biztosít amennyiben a fotocellák közé akadály kerül. Ez egy opcionális tartozék.

VEZETŐSÍN CSENDES LÁNCOS RENDSZERREL – biztosítja a csendes működést, ami különösen fontos a lakóépülettel közvetlen kapcsolatban lévő garázsoknál vagy a hálószoba közelében.

MECHANIKUS BETÖRÉSGÁTLÓ IS BESZERELHETŐ – zárt állapotban blokkolja a garázskaput, megakadályozza illetéktelennek a garázskapu nyitást. Véd a garázskapu betörés ellen.

VÉSZMOTOR AKKUMULÁTOR IS HOZZÁ KÖTHETŐ – áramszünet esetén biztosítja a garázskapu nyitását-zárását.

KIEGÉSZÍTŐJELZŐLÁMPA IS BEKÖTHETŐ – ha még nagyobb biztonságban szeretnéd tudni a családod legkisebb tagjait. 

METRO motor garázsajtókhoz

METRO új generációs meghajtás. Az erő, a szépség és a megbízhatóság harmonikus kapcsolódása, a legújabb technológiai vívmányok szerint tervezve. Az alábbi márkák együttműködésének eredménye WIŚNIOWSKI valamint Somfy – a világ vezető automatika és az intelligens házak vezérlésének gyártója. METRO rendkívüli műszaki paraméterekkel rendelkezik a zárt beépítésének megtervezése a WIŚNIOWSKI stilisztikai normái szerint.

metro-motor-wisniowski-garazskapuhoz

Metro motor jellemzői

KÖNNYŰ PROGRAMOZHATÓSÁG – LCD kijelző és számos paraméter konfigurálásának a lehetősége, a gyorsaságért

AMPEROMETRIKUS AKADÁLY ÉSZLELŐ – odazárás gátló amennyiben a szárny alsó része akadályba ütközik, a garázskapu megáll, majd visszanyit. Gyerekes családosoknak jó választás

VEZETŐSÍN CSENDES LÁNCOS RENDSZERREL  – biztosítja a csendes működést, ami különösen fontos a lakóépülettel közvetlen kapcsolatban lévő garázsoknál vagy hálószoba közelében.

RTS RÁDIÓ VEZÉRLÉS – A tökéletes megoldás, amely az innovatív Somfy technológián alapul, lehetővé teszi a meghajtó rendszer telepítését és bővítését falszerkezetet megbontása nélkül. Ezért is ideális megoldás nem csak a modern építkezésekhez, hanem felújításhoz is. Az intuitív programozási és grafikus megjelenés lehetővé teszi az működési paraméterek és a megfelelő funkciókonfiguráció beállítását.

BEÉPÍTETT JELZŐ FÉNY – hogy a gyerekek még nagyobb biztonságban legyenek

FOTOCELLÁKKAL IS MŰKÖDTETHETŐ – a rendszer optimális védelmet biztosít, ha a fotocellák között akadályt észlel.

MECHANIKUS BETÖRÉSGÁTLÓ IS BESZERELHETŐ – zárt állapotban blokkolja a garázskaput, megakadályozza illetéktelennek a garázskapu nyitást.

VÉSZMEGHAJTÁS AKKUMULÁTOR IS HOZZÁ KÖTHETŐ – áramszünet esetén biztosítja a garázskapu nyitását-zárását.

RIASZTÓ SZIRÉNA IS BEKÖTHETŐ

KIEGÉSZÍTŐ KÜLSŐ VILÁGÍTÁS RENDELHETŐ PL. A JÁRMŰ MEGVILÁGÍTÁSÁHOZ

Garázskapu nyitó motor ára

Ha a garázskapuval együtt veszed a motort, vagyis automatizált szekcionált vagy billenő garázskaput választasz, akkor a motor ára kedvezőbb. Azonban arra is van lehetőséged, hogy a motort külön vedd meg. Kérj most teljesen ingyen árajánlatot az info@smartkapu.hu oldalon. 

Metro motor jelenlegi lista ára: nettó 71.400 Ft-tól indul (METRO 600-as motor) A MOTO motor jelenlegi lista ára (amikor ez a blogbejegyzés készül) nettó 93.250 Ft-ba kerül (METRO 900-as motor).