minosegi-garazskapu-5-jele

A garázskapu piacon rengeteg gyártóval találja szemben magát az érdeklődő, ránézésre sokszor azonban nehéz dönteni, a gyártók között. Ebben a bejegyzésben utána járok a minőségi garázskapu 5 jelének, és megmutatom, hogy miért választottam én is a Wisniowski kaput nem csak forgalmazásra, de a saját otthonomba is. 

1. CE jelölés

CE (Conformité Européenne = európai megfelelőség) jelölés tulajdonképpen egy jelzés a hatóságok felé arról, hogy a termék megfelel a rá vonatkozó követelményeknek.A CE jelölés (a korábbi EC jelölés) az Európai Gazdasági Térségben bizonyos értékesített termékek kötelező megfelelőségi jelölése 1993 óta. A jelölés azt hivatott jelezni, hogy a termék a rá vonatkozó előírásoknak megfelel és szabadon forgalmazható az EGT belső piacán. A Wisniowski által gyártott garázskapukon is találkozol ezzel a minőségi jelöléssel, tanusítvánnyal. 

billeno-garazskapu-beszerelese

2. ISO tanusítvány

Az ISO minőségirányítási rendszerek fő célja, hogy segítse a cégeket a magas minőségű szolgáltatások nyújtásában. Ez az egységes elvárási rendszer megköveteli az egységes színvonalat. Sőt az ISO tanusítvány szerinti rendszerek hozzájárulnak a cégek gördülékenyebb és nyomon követhetőbb belső működéséhez is. Az ISO a hírvnév egyik pillére.

A Wisniowski  által birtokolt ISO 9001: 2015 és ISO 45001:2018 tanúsítványok is bizonyítják a minőség érdekében kifejtett munka eredményét.

Minden Wisniowski  termék rendelkezik az elvárt minősítésekkel, tanúsítványokkal és higiénés engedélyekkel.

A WIŚNIOWSKI  vezető szerepet tölt be mind a vállalat fejlesztési stratégiában, mind a működésében, melyet a ISO 9001: 2015 és ISO 45001:2018 tanúsítványok is bizonyítanak. 

nyilo-garazskap-wisniowski-budapest

3. Gyártói hír

A minőség, a megbízhatóság és a tapasztalat egyik mérföldköve a gyártói hír. A Wisniowski már több, mint 30 éve van a piacon. Napjainkban pedig már nem csak Lengyelország, hanem a Skandináv országok kedvelt garázskapu gyártója is. Ugyan Magyarországon még kevésbé ismert, de mi a Smartkapunál azon vagyunk, hogy egyre többen ismerjék meg ezt a világhíró gyártót. Még több információ a Wisniowskiról ide kattintva olvasható. 

garazskapu-beepitese-munka-kozben

4. Tapintás, fogás, súly

Érzékszerveink is segíthetnek a garázskapu választásában. Menj el a bemutatóterembe (a miénk a 1183 Budapest, Akadály u. 15. (bejárat a Nefelejcs utca felől) található), fogd meg, tapintsd meg. Rögtön észre lehet venni még egy kevésbé szakavatott szemnek is, ha nem jó egy termék. 

5. Tapasztalat

WIŚNIOWSKI  gyár immár 30 éve kompetens az építő iparban. A technológiai-gyártó központ biztosítja a minőséget és a legmagasabb követelményeket is teljesíti. A cég alappillére az innováció, szinte minden évben kijönnek valami újjal az építőipar piacán. Jó magam pedig jó pár éve dolgozom az építőiparban, ez valóban a minőség egyik fő érve, az biztos. 

wisniwoski-garazskapu-szemelybejaroval-04