Kérdésed van?

06202578525 info@smartkapu.hu

Lengyel minőségi szekcionált garázskapu
2 év garanciával!

Motoros kivitelben, 2 távirányítóval és vastag szigeteléssel.

2400*2100 2500*2100 2600*2100

méretben

Fehér, barna vagy antracit

színben

Woodgrain felület

Woodgrain felület, mely nagyszerű választás akár új építésű házakhoz, akár felújított ingatlanokhoz. Fehér (Ral 9016) barna (Ral 8014) vagy antracit (7016) színben választható akciós áron. Antracit szín esetén silkline felülettel is kérhető ezen az áron. Panel osztása (G) borda nélküli kivitel

Motoros kivitel

Az akciós szekcionált garázskapu automata, 2 távirányítóval (pluszban rendelhető távirányító) kapod meg. Minőségi Wisniowski-Somfy Moto motoros automatikával és 2 év garanciával.

Szigetelt garázskapu

40 mm vastag szigeteléssel kint hagyhatod a hideget és a zajokat is. Upanel = 0,48 W / m2K; U = 1,17 W / m2K (referencia méret 2750x2250 mm). A kapu panelek tűzi horganyzott acéllemezekből készülnek PU hab szigeteléssel, a panelek találkozásánál extra szigeteléssel.

Tartós kívül-belül

A kapukeretbe épített rugók több mint 20.000 ciklusszámmal teszteltek, kimagaslóan tartósak. Minden fémszerkezett tüzihorgonyzott, így ellenáll a rozsdának, a görgők csapágyazottak és tüzihorgonyozottak. A garázskapu ellenáll az időjárás viszontagságainak .

Az akciós árak már csak eddig érvényesek

Jelenleg nem elérhető az akció

nap
óra
perc
másodperc
Lemaradtál az akcióról? Írj egy e-mailt az info@smartkapu.hu oldalra, és kitalálunk valami komprumisszumos megoldást!

Akciós szekcionált garázskapu színek és mintázatok

szekcionalt-garazskapu-akcio-budapest-szinek

Válassz egy akciós kaput, így néz ki

unipro_woodgrain_9016_akcios
Fehér színű woodgrain garázsajtó
barna színű garázsajtó
Barna színű woodgrain garázsajtó
Antracit színű szekcionált garázskapu faerezetes
Antracit színű woodgrain garázsajtó
Antraict garázsajtó akció
Antracit szürke színű silkline garázsajtó

A csapatunk

Közel két éve forgalmazzuk Budapesten elsőként a Wisniowski minőségi garázskapuit, ez idő alatt rengeteg kaput építettünk be. Az építőiparban már 10 éve dolgozom, nyílászáró, kerítés, és teraszbeépítéseket is vállalunk.  Munkáinkat ide kattintva tudod megnézni. Fontos számunkra a jó kommunikáció ügyfeleinkkel, és figyelünk magunk után a rendre és a tisztaságra is, mert mi is így szeretünk dolgozni. 

 

Akciós szekcionált garázskapu árak

2400*2100
szekcionált garázskapu

bruttó531.990 Ft helyett
bruttó 349.900 Ft
  • fehér, barna vagy antracit szürke színben,
  • 40 mm vastagságú PU szigeteléssel
  • Motoros kivitelben, 2 távirányítóval

2500*2100
szekcionált garázskapu

bruttó541.990 Ft helyett
bruttó 359.900 Ft
  • fehér, barna vagy antracit szürke színben,
  • 40 mm vastagságú PU szigeteléssel
  • Motoros kivitelben, 2 távirányítóval

2600*2100
szekcionált garázskapu

bruttó551.990 Ft helyett
bruttó 369.900 Ft
  • fehér, barna vagy antracit szürke színben,
  • 40 mm vastagságú PU szigeteléssel
  • Motoros kivitelben, 2 távirányítóval

Az akciós budapesti telephelyi ár bruttó (tartalmazza az áfát), de a szállítási költséget és a beépítés díját nem.

Beszerelés is kell? Megoldjuk!

Régi kapu bontása

25.000 Ft

Minden ár nettó ár!

Házhoz szállítás (Budapest, Pest megye)

25.000 Ft

Beépítés beporgramozással

105.000

(áram kialakítását előtte villanyszerelővel kell megoldani)

Ezt mindenképpen olvasd el!

Rendeléskor 50% előleg szükségeltetik előlegszámla alapján, a többi a kapu Budapestre érkezésekor. A gyártási és szállítási idő kb 3-5 hét. 

 Bármilyen kérdésed van írj egy e-mailt az info@smartkapu.hu oldalra, vagy hívj a + 36 20 257 8525-ös telefonszámon.

6 érv az Unipro garázskapu mellett

Minőségi rugók

A kapukeretbe épített rugók több mint 20.000 ciklusszámmal teszteltek, kimagaslóan tartósak. Időtállóak, hosszú-hosszú évekig tartósak.

Csendes

A kapu Moto típusú Somfy motorja és maga a szerkezet is rendkívül csendes, akkor se zavaró, ha a garázs a ház része.

Stílusos kivitel

A szekcionált garázskapu bordázat nélkül bármilyen stílusú házhoz passzol, legyen szó új építésű vagy felújított házról vagy különálló garázsról, esetleg garázssorról.

Időjárás álló kivitel

Minden fémszerkezett tüzihorgonyzott, így ellenáll a rozsdának, a görgők csapágyazottak és tüzihorgonyozottak. A garázskapu ellenáll az időjárás viszontagságainak .

Különleges Panelok

Az UniPro SNP szekcionált garázskapu különleges paneljai a panelek között gumiszigeteléssel vannak ellátva, így véd az ujjbecsípődés ellen.

Vastag szigetelés

40 mm vastag szigeteléssel kint hagyhatod a hideget és a zajokat is. PU hab szigeteléssel készül a garázskapu, a panelek találkozásánál pedig extra szigeteléssel.

Akik már minket választottak

"Komprumisszumra való hajlam, technikai felkészültség, pozitív - proaktív munkavégzés, rugalmasság és megoldás orientáltság, így tudnám jellemezni Krisztián munkavégzését. "
Keresztes Szilárd
"Két állásos garázsomhoz az UniPro SNP szekcionált garázskaput választottam fehér színben kedvező ára miatt. Szép, csendes a működése és a szigetelése is, és a fiúk is hamar beépítették."
Mérő István

Nem árulunk zsákbamacskát

év gyártói tapasztalat
0
év garancia a garázskapura
0
év garancia a beépítésre
0

Szekcionált garázskapu inspiráció

Modern és egyszerű, nézd ilyen lesz a Te új szekcionált garázskapud is. 

Add le itt a megrendelésed

Gyakori kérdések

Amennyiben csak garázskaput vásárolsz, és szeretnéd, hogy házhoz szállítsuk a billenő kapud, akkor Budapest közigazgatási területein belül nettó 25.000 Ft-ot kérünk érte.  

A beépítésre mi 1 év garanciát vállalunk. A garázskapura a gyártó (Wisniowski) 2 év gyártói garanciát vállal. A garancia nem vonatkozik a nem szakszerű szerelés esetén, a nem rendeltetésszerű használatból, rongálásból, elemi kárból eredő meghibásodásokra. A garancia érvényét veszti idegen beavatkozás, átalakítás esetén. 

A garázskapuk minden esetben kalodában vannak összeállítva, súlya kb. 150 kg, tehát mindenképpen két emberes feladat a megemelése. Helyigénye:

hosszúsága: amilyen széles a kapu +10 cm

szélessége: kb. 40 cm

magassága: kb 80 cm

 

A garázskaput a nyílás belső falsíkjákra lehet beszerelni, oldalanként 10-10 cm-t kell hagyni. A felső falkáva  pedig minimum 10 cm-t. 

Ha magad szerelnéd be a kaput, szükséged lesz létrára, vízmértékre, mérőszalagra, fúróra, villáskulcsra stb. A kapuhoz való rajzos leírásban benne van. De ha nem vagy nagy barkácsoló, és nincsenek otthon ilyen jellegű szerszámaid, mindenképpen válaszd azt, hogy mi építsük be neked a garázskaput. 

Bemutatótermünkben, a 1183 Budapest, Akadály u. 15 szám alatt, de a bejárat a Nefelejcs u. felől van.

Ha GPS segítségével jösz, akkor, érdemesebb a Nefelejcs u. 110 számot beütni, majd ott a kereszteződésben a zsákutca irányába tovább menni. A zsákutca végén pedig balra a sorompónál befordulni, és ismét balra fordulva a 3. üzlet a miénk. Kérlek előre egyeztessünk időpontot, mert nem vagyunk mindig a raktárnál. Akár hétvégén is megoldható az átadás.  De ha szeretnéd, akkor házhoz is visszük a garázskaput. A helyszínen készpénzzel tudsz fizetni, vagy ha tudsz mobil bankolni, akkor átutalással. Hiszen már azonnali az utalás. Kaput csak fizetés követően tudsz felpakolni, pakoló embert nem tudunk biztosítani. 

A raktárkészlet fogy, de ne aggódj, mert az akciós időtartam alatt leadott rendelésekre is ugyanezen ár vonatkozik.   Ebben az esetben előlegszámla alapján első körben csak a garázskapu 50%-át  kell elutalnod, a fennmaradó 50%-ot pedig az átvétel napján. A szállítási és gyártási idő a megnövekedett forgalom miatt lehet, hogy kb. 7 hét is lehet. 

Igen, bármilyen egyedi garázskapu megoldható akár szekcionált, nyíló vagy rolós kivitelben is. 

Gyere el hozzánk nézd meg élőben előre egyeztetett időpontban