szemelybejaro-garazskapuhoz

Garázsodat, Te sem csak az autód tárolására használod? Itt barkácsolsz, itt tárold a gyerek járműveit és a bringádat is? Ha nem akarod napjában pont ezért 10-szer kinyitni a garázsajtót neked találták ki a személybejárót. 

Garázs személybejáró 2 típusa

Alapvetően két típusra tudjuk osztani a személybejárókat. Először is, ha van hozzá hely, a a garázs egy külön nyílásába van egy műanyag vagy acél ajtó téve, amely plusz bejáratként funkcionál, ha valami kell a garázsból. Arról már írtam, hogy sokan sokféle dolgot tárolnak a garázsban (ide kattintva garázs rendszerezési trükköket olvashatsz).
Tehát ez egy optimális és olcsó megoldás egy gyakran használt garázs esetén. Azonban a legtöbb garázs nyílása már nem teszi lehetővé az extra ajtó beépítését, így más megoldás szükségeltetik. Sokan emiatt szoktak nyíló garázskaput rendelni, de ebben az esetben sok hely kell a garázs előtt, illetve az automatizálás is problémásabb. Sőt egy modern ház esetén kimondottan nem is illik a képbe egy nyíló garázsajtó, oda leginkább a szekcionált minimalista stílusú garázsajtó nyílik (garázsajtó színekről, tendekről ide kattintva olvashatsz).

Wisniowski fehér billenős garázskapu

A garázs személybejáró másik típusa, amikor az ajtó maga a garázskapuba van beépítve. Így helytakarékos, gazdaságos a használata. Az ajtó magas köszöb nélküli, így igazán praktikus, könnyű az áthaladás. Akárcsak a garázskapu, az ajtó is ujjbecsípődés elleni védelemmel van ellátva, így biztonságos megoldás gyerekes családoknak is. A garázskapu ajtók általában kifelé nyílnak, hogy használata ne vegyen el extra helyet a garázsban.A személybejáró ajtókkal ellátott garázskapukon kívül nincsen fogantyú. Az ilyen típusú kapuk belül reteszelődnek. Nézd csak, ilyen a gyakorlatban. Ha még több Wisniwoski garázskapu funció érdekel, itt találsz bővebb infót már magyarul is a gyár honlapján. 

wisniwoski-garazskapu-szemelybejaroval-01
wisniwoski-garazskapu-szemelybejaroval-03
wisniwoski-garazskapu-szemelybejaroval-02
wisniwoski-garazskapu-szemelybejaroval-04