Nold Open kapunyitó vevőegység

A nold open okostelefonnal vezérelhető kapunyitó vevőegység a legtöbb garázskapuval, kerti kapunyitóval, riasztórendszerrel, mágneszárral, illetve egyéb beléptető berendezésekkel kompatibilis. A Nold applikációból egyszerre tudja kezelni az összes Noldos kapuját. A virtuális kulcsokat megoszthatja családtagjaival, barátaival, munkatársaival, rokonaival vagy bárkivel és akár vissza is tudja vonni azokat.

50.787 Ft

Leírás

Gyors beszerelés

A Nold Open készülék a meglévő elektromos kapu-, illetve garázsnyitó berendezéséhez csatlakozik. Kompatibilis a legtöbb elektromos kapuval, garázsajtóval illetve beléptető rendszerrel. A két beépített kimenetnek köszönhetően akár két kapu is irányítható egy eszközzel, de fontos, hogy megfelelő távolságban legyenek. Nálunk nemcsak megvásárolhatod, hanem be is szereljük! Árajánlatért kérj e-mailt az info@smartkapu.hu címen. Több termék vásárlása esetén kedvezményt biztosítunk!

Bluetooth alap

A Nold Open egység Bluetooth alapú, 128bites titkosítású, tökéletesen biztonságos. Távolról is nyitható a garázsajtó, vagy a kapu, ha jön mondjuk a futár vagy a takarítónő.

Biztonságos

A Nolddal gyorsan és egyszerűen megoszthatod a virtuális kulcsokat, ha kell akkor pedig vissza is vonhatod. Bármennyi számú telefonnal használható, és korlátlan a kulcsmegosztás is 🙂 Legyen szó irodaházakról, apartmanokról vagy airbnb-k ről.

Felhő alapú

Lehetsz a világ bármelyik részén, a Noldot bárhol használhatod.

 

 

Nold Open műszaki adatok

Működési feszültség tartomány 8-32V DC, 6-24V AC
Hőmérséklet tartomány -40°C – +85°C
Max. áramfelvétel (@24V) 75 mA
Kapcsolt kimenetek száma 2
Kapcsolt kimenet típusa biztosíték mentes relé kimenet (NO)
Kapcsolt kimenet max. áramterhelhetősége 1A@24V DC, 0.5A@125V AC
Max. kapcsolt feszültség 125V AC, 60V DC
Tápfeszültség bemenet rövidzár védelme biztosíték (0.2A)
Méret 40x80x20 mm
Vezetéknélküli kommunikációs interfész Bluetooth 4.0 LE
Rádiójel vivőfrekvenciája 2.4GHz
Rádiójel erőssége +4 dBm