Táblás kerítés elem

tablas-keriteselem-budapest

Táblás kerítés elem 50*200 mm-es hálóelosztású, 4 mm drótvastagságú. Elérhető horgonyzott és horgonyzott + porfestett kivitelben. A táblás kerítés elem antracit színben az egyik legdivatosabb választás, de zöld színben is elérhető nálunk Budapesten, a 18. kerületben azonnal raktárról.  A táblás kerítés panel szélessége 2500 mm, így a megszokottnál kicsit nagyobb, ezáltal gazdaságosabb, mert egységnyi területre kevesebb oszlop valamint rögzítés szükséges.

vega-3d-tablas-kerites-magassaga

A táblás kerítéseket széles körben használják ipari és mezőgazdasági területeken, iskoláknál, játszótereknél de családi és lakóházaknál is. A mai modern építési stílushoz kimondottan passzol a 3D táblás kerítéspanel, ráadásul a táblás kerítés telepítése, szerelése nem is annyira bonyolult.

Az általunk forgalmazott wisniowski táblás kerítéselem ár-érték arányban verhetetlen, mert hálóelosztása kisebb, drótvastagsága pedig vastagabb, mint a piacon kapható többi táblás kerítéselem. Így jóval tartósabb, minőségibb.

A táblás kerítés elemek Lengyelorszában készülnek (Wisniowski) robottechnikával, hegesztés után tüzihorgonyozzák, majd porfestik. A 3D táblás kerítéselem antracit (RAL 7016) és zöld színben érhető el. A duplex technológiának köszönhetően a táblás kerítés elemek roppant tartósak, gondozásmentsek, hosszú éveken keresztül csak gyönyörködni kell bennük, nem kell bajlódni a festéssel vagy egyéb munkálatokkal.

vega-tablas-kerites-tuzihorgonyzas

A horgonyzott, vagy szinterezett táblás kerítés paneleket PVC szalaggal, úgynevezett belátásgátló szalaggal is alkalmazhatóak, így szabályozható, hogy mennyire lehet belátni a kerítésen. A belátásgátló szalag akár a kerítés teljes hosszán is végig futhat.

tablas-kerites-rogzitese

A kerítés elemek telepítése roppant egyszerű: mérés, betonozás és a beton megszáradása után már fel is lehet szerelni a kerítés paneleket. Így gyorsan lehet telepíteni a kerítést, viszonylag nagy területen is. Cégünk Budapesten és Pest megyében is vállalja a táblás kerítések telepítést, ha magad mégsem bajlódnál vele. De akár Te magad is megcsinálhatod.

Mind a(z) 4 találat megjelenítve