kerites-trend-2020

Idén, akárcsak tavaly is az egyik legtrendibb szín ha házakról, tetőcsereperől, garázskapukról vagy éppen kerítésekről van szó, az ANTRACIT. A modern stílus egyik legnagyobb sláge. Ez a szín napjaink  kerti divatjában az egyik legtrendibb szereplő. Ennek oka, hogy újra divatba jöttek az egyszerű, modern  fehér házak. Lehet, hogy a szürke szín sokaknak uncsinak tűnik, de igazából roppant sokrétű, és rengeteg szín párosítható hozzá. Legyen az a kert zöldje, vagy a kiegészítők színkavalkádja, esetleg a naturális fa elemek. 

3d-tablas-kerites-budapest-18ker

Munkáink során legtöbbször mi is antracit színű 3d vagy 2d táblás kerítést, vagy antracit színű acél kerítést telepítünk. Legyen szó akár új építésű házakról, akár felújított otthonokról. Hiszen ez a modern, minimalista trend itthon is hódít. 

Maga az antracit szín, az  antracitból, vagyis a legtisztább és legnagyobb fűtőértékű kőszén fajta színét jelenti. Ha színt kellene körülírni, egy igazán szép sötétszürke. Névváltozatai, szinonimái: antracitfekete, kőszénfekete. Színtartomány: szürke. Árnyalat: feketésszürke, fényesszürke. Színadatok: #5C6772, RGB: 92 103 114, H: 208, RAL 7016.

Te is szeretnéd, ha végre a kerted is új arculatot kapna? A 3d táblás kerítéssel, ezt igazán költséghatékonyan tudod elérni. Kérj most ingyen egy árajánlatot, klikk ide!