Ipari kapuk, kerítések, nyílászárók

Vállaljuk ipari kapuk, kerítések, nyílászárók telepítését, javítását és karbantartását. Keress meg minket Te is, ha minőségi, tanusítvánnyal rendelkező tűzgátló ajtót, fotocellás ajtót vagy éppen ipari kapura van szükséged. Szereltünk már kerítést lakópark köré, építettünk már be jó néhány tűzgátló ajtó, és újítottunk fel j gyártósor feletti ablakokat is. Szeretjük a kihívásokat!

ipari-garazskapu-wisniowski
Ipari kapuk

Kiváló minőségű acél ipari kapuk, garázskapuk bármilyen egyedi méretben és kivitelezésben a lengyelországi Wisniowski gyárból. Rolós, szekcionált vagy akár üvegezett alumínium panelekből gyárakba, raktárakba, tűzoltósági épületekbe.

ipari-garazskapu-wisniowski
Ipari kerítések

Ipari kerítések gyárakhoz, raktárépületekhez és sportlétesítményekhez, játszóterekhez. Ipari táblás kerítések, ipari úszó kapuk és ipari kiskapuk magas minőségben a Wisniowskitól. 

Nyílászárók, tűzgátló ajtók

Magyar és olasz gyártású, tanusítvánnyal rendelkező nyílászárók és tűzgátló ajtók bármilyen egyedi méretben. Legyen szó irodaházakról, gyárakról vagy akár raktárakról. 

ipari-tuzgatlo-ajto-csere
Javítás, karbantartás

Az általunk beépített kapukra, nyílászárókra probléma esetén akár 24 órás kiszállással is javítást vállalunk. Ezen felül előfizetéses jelleggel karbantartási szolgáláltatással is foglalkozunk, melynek keretein belül havi előfizetésért éves/féléves karbantartási munkákat is végzünk. 

 

 

Nézd meg eddigi ipari beépítéseinket!