Szia! Kálmán Krisztián vagyok, nyílászárók, garázskapuk, kerítések és télikertek tervezésével és kivitelezésével foglalkozom. Én vagyok a smarkapu.hu oldal megálmodója, mellesleg egy csodás kislány édesapja. 

Hosszú út vezetett el odáig, hogy ez lett fő profilom. Évekig teljeskörű lakás- és üzletfelújításokkal foglalkoztam, majd megismerkedtem a lapozható üvegfalak világával. 2018-ban bővült a paletta a nyílászárókkal. Ekkor eldöntöttem, hogy erőimet kizárólag erre fókuszálom, viszont mindazt a tudást, amit az elmúlt bő egy évtizedben a felújítások terén megszereztem, napjainkban is kamatoztatom, átlátva az egész felújítással vagy építkezéssel kialakult káoszon. 2019-ben teljeskörűvé vált a termékpalettám a garázskapukkal és a kerítésekkel. 

Munkáink során fő szempont a minőség és a megbízhatóság. Kizárólag prémium minőségű anyagokkal dolgozunk, hiszen minden termékünk célja otthonod és értékeid védelme. Az általunk készített, valamint forgalmazott termékek mind egyedileg, a Te igényeidre szabottan készülnek el, figyelembe véve otthonod dizánját és kéréseid. Mi nem rábeszélünk, hanem elkészítjük elképzeléseid. 

Kálmán Krisztián a Smartkapu kitalálója

Itt találkozhattál velünk