Ez év tavaszán bíztuk meg Krisztiánt és csapatát egy a lakásunkban felépítendő lebegő-lépcső tervezésével és kivitelezésével. 2022 júliusában, lényegében néhány nap alatt készült el végül a lépcső. Krisztián és munkatársai elképesztő munkát végeztek! Barátaink azóta is csodájára járnak ennek a lépcsőnek! Valóban szinte lebeg, elegáns, nagyvonalú, és modern! Köszönjük a cégnek, köszönjük Krisztiánnak!

Nagyon meg vagyunk elégedve az új előtetőnkkel. Mutatós, stabil, teljes mértékben olyan lett, mint amilyet elképzeltünk. A felmérés, az ajánlatadás és a kivitelezés is gördülékenyen ment, a megbeszélt határidők betartásával. Csak ajánlani tudom a céget.

Egy kedves ismerősöm ajanlasara biztuk meg Krisztiant es csapatat a telekhataron levo kerites kivitelezesere. A 3d-s tablas keritesre esett a valasztasunk a kedvezo ar miatt. Minden a megbeszeltek szerint haladt, teljes mertekben elegedettek vagyunk a vegeredmennyel. Nagyon szepen dolgoznak, minosegi termekekkel korrekt aron. A munka vegeztevel mindig elpakoltak maguk utan. Ezek utan a keriteshez a kaput es a pergolahoz a teraszfedest is veluk fogjuk vegeztetni.

Komprumisszumra való hajlam, technikai felkészültség, pozitív - proaktív munkavégzés, rugalmasság és megoldás orientáltság.

"Teraszt ki-be lapozható üvegfallal való beépítésben kértem segítségüket! Teljes megelégedésünkre tökéletes, pontos munkát sikerült csinálniuk! Ajánlani tudom mindenkinek!

"Már évek óta több projektben is együtt dolgoztunk. Mindennel megvagyunk elégedve."

"Krisztiánéktól egy oldalkerítésre és hozzá stílusban illő tároló kivitelezésére kértünk ajánlatot, amit el is fogadtunk. A kivitelezést rövid időn belül profi csapattal, magas minőségben végezték. Jó, hasznos ötletekkel gazdagították eredeti elképzelésünket. Biztos, hogy szükség lesz még a ház körüli felújításra, kivitelezésre, akkor is őket fogjuk hívni. Köszönjük szépen ezúton is a kerítést és a tárolót."

Niki és Krisztián nagyon kedvesek. Kapcsolatfelvétel könnyen megy, mindig elérhetőek, ha véletlen nem visszahívnak. Már régebb óta dolgozunk együtt. Több garázsajtót motorral, kerítést és elektromos úszókaput is rendeltünk Tőlük. A minőség kifogásolhatatlan. Problémamegoldóképesség is korrekt. Egy “érthetetlen” -mint utólag kiderült- hibára, időt és energiát nem sajnálva megkeresték nekünk a megoldást és orvosolni tudták, ezt utólag is nagyon köszi!

Ez év tavaszán bíztuk meg Krisztiánt és csapatát egy a lakásunkban felépítendő lebegő-lépcső tervezésével és kivitelezésével. 2022 júliusában, lényegében néhány nap alatt készült el végül a lépcső. Krisztián és munkatársai elképesztő munkát végeztek! Barátaink azóta is csodájára járnak ennek a lépcsőnek! Valóban szinte lebeg, elegáns, nagyvonalú, és modern! Köszönjük a cégnek, köszönjük Krisztiánnak! Gárdos Péter

Ó Istenem,fantasztikusak vagytok!!! Csodálatos munka! Péter fizetni fog én lelkesedem,és majd várlak benneteket kávéra szeretettel

#ékszerdoboz#smartkapu#köszönjük#