Egy kedves ismerősöm ajanlasara biztuk meg Krisztiant es csapatat a telekhataron levo kerites kivitelezesere. A 3d-s tablas keritesre esett a valasztasunk a kedvezo ar miatt. Minden a megbeszeltek szerint haladt, teljes mertekben elegedettek vagyunk a vegeredmennyel. Nagyon szepen dolgoznak, minosegi termekekkel korrekt aron. A munka vegeztevel mindig elpakoltak maguk utan. Ezek utan a keriteshez a kaput es a pergolahoz a teraszfedest is veluk fogjuk vegeztetni.

Kuti Melinda

Komprumisszumra való hajlam, technikai felkészültség, pozitív - proaktív munkavégzés, rugalmasság és megoldás orientáltság.

Keresztes Szilárd

"Teraszt ki-be lapozható üvegfallal való beépítésben kértem segítségüket! Teljes megelégedésünkre tökéletes, pontos munkát sikerült csinálniuk! Ajánlani tudom mindenkinek!

Ivanics Péter

"Már évek óta több projektben is együtt dolgoztunk. Mindennel megvagyunk elégedve."

Keszler András

"Krisztiánéktól egy oldalkerítésre és hozzá stílusban illő tároló kivitelezésére kértünk ajánlatot, amit el is fogadtunk. A kivitelezést rövid időn belül profi csapattal, magas minőségben végezték. Jó, hasznos ötletekkel gazdagították eredeti elképzelésünket. Biztos, hogy szükség lesz még a ház körüli felújításra, kivitelezésre, akkor is őket fogjuk hívni. Köszönjük szépen ezúton is a kerítést és a tárolót."

Kercso Gyöngyi