A Wisniowski legyel prémium minőségű márka kínálatában 3 különböző stílusú és megannyi szín és mintázatú ipari úszókapu közül válaszhatsz. Legyen szó akár ipari parkokról, bármilyen ipari létesítményről, ahol fontos a csúcsminőség az erős igénybevétel miatt, a Wisniowski kapukban megbízhatsz. Az úszó kapuk helytakarékossága miatt az egyik legjobb választás ipari létesítmények esetén. A legmagasabb minőséget a biztonsággal ötvözik minden méretben. Nézzük is milyen kapuk érhetőek el a kínálatban. 

Wisniowski ipari úszókapuk típusai

A WISNIOWSKI kerítések, kiskapuk valamint úszó és tolókapuk megfelelnek az európai biztonsági szabványoknak. Az egyedi technológiai megoldások és a kifinomult gyártási folyamat évekig tartó tartósságot és a legmagasabb minőséget biztosítják.

A Wisniowski széles termékspektrumán az ipari toló és úszókapu kínálat is rengeteg szín és mintázatban érhető el. 3 termékkategória van a kínálatban:

  • a PI sorozat, mely 9 kitöltési mintával rendelhető
  • a GARDIA úszókapu, mely 3d táblás panel kitöltéssel rendelhető akár extra megerősítéssel is
  • valamint a MODEST egyszerű és egyedi megoldásokkal kimagasló az ipari kapuk piacán.
antracit_masszív_kapu

Kézi vagy automata úszókapu

Válaszhatod akár a PI, a GARDIA vagy a MODEST sorozatot, az biztos, hogy lehetőséged van mindhárom esetben kézi vagy automata úszókaput választani. 

Motoros kivitel esetén pedig lehetőség van az egyedülálló oszlopmotort választani, vagy a hagyományos motort a kapuhoz. 

A Wisniowski motorok hosszú élettartamúak, szintén Lengyelországban gyártják, mely garancia a minőségre és a megbízhatóságra. Az automatika elbírja az akár meglehetősen nagy súlyt is, és a gyakori használattal is megbírkózik. 

A modern automatizálási és vezérlési megoldások kényelmes napi működést biztosítanak.

 

wisniowski_ipari_uszokapu

Biztonság

Mint a Wisniowskinál már megszokhattuk, a termékek megfelelnek az európai szabványoknak. A kézi, vagy automata kapuk rendelkeznek a CE jelöléssel, amely igazolja, hogy a termékek teljesítik az ipari  kerítésekre vonatkozó PN-EN 13241-1 szabványban foglaltakat. Ez mind a védelem, mind az üzembiztonság garanciája is egyben.  

Egyedi megoldások

Az ipari kerítések és kapuk személyre szabottak. Függetlenül a beruházás vagy a terep méretétől és típusától.

Munkatársaink a felmérést követően javaslatot tesznek a területnek és a célnak leginkább megfelelő kerítés és kapukombinációra, melyről vizuális tervrajzot is készítenek, a könnyebb elképzelhetőség érdekében. Természetesen figyelembe véve a terület egyedi adottságait is. 

belepteto_kapu_wisniwoski

Korrózió állóság

A kerítés kapuk és ajtók korrózióvédelmét a tüzihorganyzás, vagy a tüzihorganyzás és a polisztirol festés biztosítja. A Duplex verziójú termékekre 10 év korrózióállósági garanciát vállal a gyár. 

Elérhető színek

A MODEST és GARDIA kerítések és úszókapuk az alábbi alap színekben érhetőek el:  RAL 6005, RAL 7016, RAL 9005/MAT, Tüzihorganyzás.

A PI ipari úszókapunk az alábbi alap színekben érhetőek el: 

RAL 5010

RAL 6005

RAL 7016

RAL 7030

RAL 9016

RAL 7040

Valamint a legtöbb típusnál felár ellenében a RAL színskála egyéb egyedi színei is elérhetőek. 

Elérhető méretek (szélesség és magasság)

Az úszókapuk magassága bizonyos esetekben mintafüggő. Azonban az biztos, hogy a PI sorozat elemei 1000 mm magasságtól egészen 2200 mm-ig elérhetőek. 

Az úszó kapuk szélessége, oszloptól oszlopig pedig 3500 mm-től akár 7000 mm-ig elérhetőek. 

GARDIA ÉS A MODEST TÍPusoknál 1230-2030-AS MAGASSÁGGAL ÉREHETŐEK EL SZÉLESSÉG TEKINTETÉBEN PEDIG 3000-4000 MM-IG rendelhetőek. 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük