lapozhato-terasz-barna
Ha akarom nyitva, ha akarom zárva

Lapozható üvegfalakkal igazán házad része lehet a terasz

Nyitott, mégis zárható teraszmegoldást keresel? A lapozható üvegfalak segítségével Te döntheted el, teraszod mikor, milyen mértékben lesz nyitott. Így már nemcsak nyáron, hanem télen is élvezheted a természetet. A mozgatható üvegfalrendszer segítségével megnövelheted a házad alapterületét. Az üvegpanelek eltolhatóak, és lapozhatóak, még nyitott állapotban sem zavarják a kilátást. Hiszen nincs szükség nehéz tartóoszlopokra. A szerkezet könnyű és tartós alumínium profilokból áll, az üveg pedig edzett üveg, így ellenáll az időjárás viszontagságainak. 

Vendéglátó helyiségeknél, üzleteknél már bizonyított, ideje, hogy a Te otthonodban is teret nyisson. Használható teraszoknál, erkélyeknél, házon belül pedig térelválasztó elemként. 

Nézd csak így működik

Ennél jobb teraszbeépítést keresve se találhatsz

Ha van egy teraszod, biztos vagyok benne, hogy az alábbi 3 gondolat közül legalább 2 már neked is felmerült

  • Van egy teraszod, de csak nyáron tudod használni? Akkor sem mindig, mert beesik az eső, a szél behordja a homokot és a bogarak beleszállnak a vasárnapi húslevesbe.
  • Télen pedig ott állsz a teraszon, és azon gondolkozol de jó lenne ezt most is használni, milyen jó lenne élvezni a kert látványát, egy kicsit a természetben lenni, de nem tudod, mert túl hideg van kint.
  • Milyen jó lenne, ha a terasz a lakás részévé vállna és extra térként hasznosulna, miközben olyan lenne, mintha a kertben lennénk…

Ha legalább egy is igaz rád, akkor a lapozható üvegfalat neked találták ki!

Szolgáltatásaink

Felmérés, tervezés

Személyesen elmegyünk és felmérjük a megálmodott lapozható üvegfalat. Átbeszélünk minden felmerülő kérdést.  Ha pedig ötleted sincs, hogy milyenre lenne szükséged, akkor szívesen meg is tervezzük neked. Erről küldünk egy kis kézzel készített egyedi látványtervet, amelyből már Te is látni fogod, hogyan fog kinézni a lapozható üvegfalad. A felmérés ára nettó 10.000 Ft, a tervezésé pedig nettó 5.000 Ft pluszban. Megrendelés esetén viszont ezt az összeget beleszámítjuk a számla végösszegébe, tehát ez a mi ajándékunk. Szeretnél egy előzetes árajánlatot? Természetesen erre is van lehetőség, csak írj egy mailt melyben megadod a befedendő terasz méreteit (magasságot és szélességet) és küldj róla néhány fotót, mi pedig 3 munkanapon belül küldünk egy árajánlatot. 

Kivitelezés, beépítés

Miután minden felmerülő kérdést megbeszéltünk, és lefixáltunk, mi beszerzünk minden alapanyagot, majd műhelyünkben legyárjuk a lapozható üvegfalrendszer elemeit. Egyedileg méretre gyártjuk őket, csak a Te teraszodra. Közben gyártásra kerül az időjárás viszontagságainak ellenálló edzett üveg is partnerünk műhelyében. Ez az időszak egyéb munkáinktól valamint az alapanyagok megérkezésétől  függően akár 2-3 hét is lehet. Ha a rendszer össze állt, akkor egy előre egyeztetett időpontban pedig telepítjük nálad is a gyönyörű és praktikus lapozható üvegfal rendszert. Mérettől függően 1-2 munkanap alatt már el is készül, hiszen mi előtte már mindent megcsináltuk. Ezután már csak élvezned kell, hogy teraszod multifunkcióssá vált. 

Javítás, karbantartás

Beépítést követően megmutatjuk neked, hogyan kell szakszereűen használni és karban tartani a lapozható üvegfalad. Ha szeretnéd egy oktató videót is küldünk róla. Az évek tapasztalatai azonban azt mutatják, hogy idő hiányában sokszor elmaradnak ezek a karbantartási műveletek, amelyek megnövelnék a teraszbeépítés élettartamát. Azért, hogy még évtizedekig gyönyörködj benne, most már lakossági szinten is elérhető a karbantartási szolgáltatásunk. Ennek lényege, hogy egy csekély havi díjért cserébe, mi időről időre elvégezzük az éves karbantartási munkákat, sőt ha valami probléma lenne (pl.: betört az üveg, beletört a kulcs a zárba stb.) akkor pedig kiemelt ügyfélként extra gyorsan és kedvezményesen elvégezzük a munkát, akár hétvégén is. Az elkészült teraszra természetesen vállalunk 6 hónap garanciát is, mely természetesen a rendeltetésszerű használatra vonatkozik. 

Gyakori kérdések lapozható üvegfalak esetén

  • Mennyi idő a beépítés? Mekkora kosszal jár? 

A helyszíni munka mérettől függően 1-2 munkanap. Amennyiben nem kell a sínt betonba bevésni nem jár különösebb felfordulással és takarítóbrigád sem kell utána. 

  • Mennyivel előtte kell megrendelni? 

Szezontól függően kb. 2-3 hét a gyártás, viszont a tavaszi nyári időszakban munkáinktól függően előfordulhat, hogy ettől egy kicsit többett kell várni, kb. 5-6 hét. 

Már alumínium teraszbeépítéssel is foglalkozunk!

Árajánlatkérés