gondozasmentes-kerites-kollekciok

Gondozásmentes kerítések 8 különböző stílusban, megannyi választható kinézettel,  akár 10 év garanciával. Ebben a cikkben megmutatom a Wisniowski kertítés kollekciókat, hogy könnyebb legyen a választás. Kerítés kollekcióink nem csak szépek, hanem tartósak, acélból készülnek, tüzihoronyozva majd porfestve vannak, így biztosan nem kell hosszú-hosszú ideig a festéssel foglalkoznod. A cikksorozat első részében áttekintjük a fő jellemzőket, majd ezt követően a következő hetekben minden egyes elemnek szentelek egy új bejegyzést, ahol részletesen is bemutatom, hogy milyen mintákat, milyen csúcsdíszeket és kiegészítőket tudsz választani. Természtesen a smartkapu bemutatótermében (1183 Budapest, Akadály u. 15, bejárat a Nefelejcs u. 110 felől, a zsákutca végén a sorompó után balra a 3. üzlet) élőben is megnézheted a mintadarabokat. 

Home inclusive

A home inclusive kerítésről már olvashattál itt bővebben, ez egy igazán modern és exkluzív választás. Részlegesen, vagy akár teljesen zárt panelekből áll, ez adja indusztriális modern megjelenését. A kerítés elemeken kívül, lehetőséged van kerti kiskaput, és úszókaput is rendelni, így egységes utcafront kerítésed lehet, igazán egyedi designban. Ráadásul a home inclusive szemet gyönyörködtető, különleges egyedi színekben rendelhető. 

home-inclusive-wisniowski-gondozasmentes-kerites

Modern kollekció

15 féle gondozásmentes kerítés, modern formában, új építésű házakhoz, minimál stílushoz kíváló választás. 

wisniowski-modern-kerites-kollekcio

Lux kollekció

18 féle kerítés, válaszható csúcsdíszekkel, klasszikus megoldások újragondolva. Mindez gondozásmentes kivitelben. A kerítés és kapu elemek acélból készülnek. Azért, hogy valóban tartósak legyenek először nagy kádakban tüzihorgonyozzák, majd porfestik. A duplex technológiának köszönhetően, hosszú-hosszú évekig nem kell kerítést festeni. 

wisniowski-lux-kerites-kollekcio

Prémium kollekció

7 féle kerítés típussal, gondozásmentes kivitelben. Prémium kivitel, ha valami egyedit szeretnél. 

wisniowski-premium-kollekcio

Style kollekció

Stílusosan modern kerítések, akár új, akár felújított házakhoz. 13 kerítés minta, minden igényhez igazítva. 

wisniowski-style-kerites-kollekcio

Vario kollekció

Klasszikus geometria 4 féle mintával, két féle választható csúccsal. 

Classic kollekció

13 klasszikus kerítés minta, a hagyományos kerítések kedvelőinek. Klasszikus forma és alak 

wisniowski-classic-kollekcio

Basic kollekció

10 év garanciával, a basic kollekció elemei is. 5 alap kerítés mintával találkozhatsz, amely a hagyományos és időtlen kerítések kedvelőinek jó. Egyszerű és nagyszerű kerítések. 

wisniowski-basic-kerites-kollekcio