otthonteremtesi-tamogatas-telikertre

A családosok otthonfelújítási támogatása már terasz és télikert beépítésére is igénybe veheted. A magyar kormány 518/2020. (XI. 25.) rendelete alapján akár 50%-os kedvezménnyel lehet Neked is lapozható üvegfalad, eltolható üvegfalad, előtetőd, vagy egy teljes 4 évszakos teraszbeépítésed. Mi a Smartkapunál mindegyik megoldásban tudunk neked segíteni. Ismerd meg jobban tereszmegoldásinkat!

terasz otthonfelujitasi tamogatas

Otthonteremtési támogatás télikert építésére

2021.01.01-től a támogatás terasz, erkély, előtető, loggia, télikert építésére vagy nyitott gépkocsibeálló kialakítására is igénybe vehető. Ezáltal a smartkapu.hu teraszszerkezeteit akár féláron is beszerezheted, arról nem is beszélve, hogy mi jó néhány egyéb munkát is meg tudunk csinálni a felújítás keretein belül, erről bővebb ide kattintva olvashatsz. 

Az otthonfelújítási támogatásigénybe vehető nem lakótér-bővítés céljából:

  • újonnan épített terasz, loggia, erkény építésére
  • vagy már meglévő terasz, erkély, loggia felújítására is.
eloteto-gyartasa-budapest

Teraszbeépítés előnyei

Az ősszel és télen teljesen kihasználatlan teraszok egy 4 évszakos teraszkialakítással bármikor használhatod. Így otthonod határait extrán ki tudud bővíteni, egy olyan élettérrel, ahol szívesen tölt minőségi időt együtt a család. A beépített terasz használható a nappali megnövelésének, étkezőnek, vagy a gyerekeknek extra játszó helynek is. De dolgozónak is komfortos megoldás megfelelő árnyékolással, főleg a home office tájékán. 

Családi és baráti összejövetelek kedvelt helyszíne lesz, hiszen egyedi teraszbeépítéseinkkel az év bármely szakában tudja majd használni a teraszt. Még több infó teraszbeépítéseinkről itt olvasható. 

Az általunk forgalmazott Balcon System lapozható üvegfalak, és a Balcon System+ eltolható sínrendszeres teraszbeépítések előnye: 

  • szigetelt, biztonsági üvegből készül
  • ellenáll az időjárás viszontagságainak, a minőségi anyagoknak köszönhetően
  • gyorsan telepíthető, a helyszíni munka csak néhány nap
  • kis helyigényű, az üvegfalak eltolhatóak vagy egy sínrendszer segítségével, minimális hely szükséges hozzá, la
  • tartós, az üveg biztonsági, a szerkezet pedig szinterezett időjárásálló alumínium profilból készül
  • nem kellenek hozzá tartó oszlopok, nem zavarják a kilátást sem
  • kérhető kulcsos, zárható kivitelben is, így a terasz is extra védelmet kap
uvegfuggony-budapest

Mennyi időbe kerül egy télikert kialakítása?

A beépítés ideje: 2-4 nap, ha kell előtető a teraszhoz az kb. 1-3 nap, ez a terasz nagyságától függ, még a gyártási idő 4-7 hét, ez éppen a leterheltségtől függ. De nekünk is az a célunk, hogy minél hamarabb szép legyen a terasza!

Mennyibe kerül egy teraszbeépítés?