3D táblás kerítés antracit színben 2500*1530 mm 4mm-es drót

Az antracit színű 3D táblás kerítés kitűnő megoldás, ha kerítésednek modern, ipari jelleget szeretnél adni. Mérete 2500*1530 mm (szélesség*magasság), huzalvastagság: 4 mm, szemméret: 50*200.

Még több infó itt a blogon!

15.240 Ft

Elfogyott

Leírás

A Wisniowski 3D táblás kerítés kitűnő megoldás, ha kerítésednek modern, ipari jelleget szeretnél adni. Mérete 2500*1530 mm (szélesség*magasság), huzalvastagsága 4 mm. Oldalkerítésnek is jó választás a táblás kerítés, mert egyszerű a telepítése, és olcsó. Osztásának köszönhetően a Wisniowski táblás kerítés roppant tartós. Telepítése viszonylag gyors és egyszerű, ha mégsem bajlódnál vele mi vállaljuk a 3D táblás kerítések telepítését is.

Rendelésre tudsz vásárolni 5 mm-es huzalvastagságú kerítés panelt is, és az alábbi magasságokban érhető még el a termék:

 

vega-3d-tablas-kerites-magassaga

 

A hálós paneleket oszlopokra tudod rögzíteni bilincsekkel, és már kész is a kerítés. A kiegészítőket itt tudod megvásárolni.

Még több információ az általunk forgalmazott Wisniowski VEGA táblás kerítésekről a blogon, klikk ide!

Mi jellemzi a táblás kerítés paneljeinket?

korrozio-elleni-garancia    duplex-tuzihorgonyzas-porfestes-tablas-kerites     idojaras-ellenallo-tablas-kerites    kornyezetbarat-gyartas-tablas-kerites