biztonsagos-garazskapu-szekcionalt-garazskapu

Melyek a biztonságos szekcionált garázskapu ismérvei? Hogyan válassz olyan garázskaput, amely kisgyerekes családoknál is helyt áll? Automata szekcionált garázskaput szeretnél, de féltél, nehogy valamilyen oknál fogva beszoruljon gyereked keze vagy rázáródjon a kapu? Olvass tovább, megmutatom, hogy az általunk forgalmazott Wisniowski szekcionált garázskapuk  milyen extra biztonsági elemekkel vannak felszerelve. 

kerites-kollekcio-aw1054

A blogunkon, már több ízben is olvashattál arról, hogy a szekcionált garázskapu igazán jó választás a piacon elérhető garázskapu típusok közül (klikk ide, itt írtunk a betöréssekkel kapcsolatos biztonsági intézkedésekről, vagy klikk ide, egy összehasonlítást találsz a garázskapu típusokról). Ideje megnézni, hogyan lehet extrán biztonságos a szekcionált garázsajtó.

Ujjbecsípődés elleni védelemmel ellátott szekcionált garázskapu

Az ujjbecsípődés az egyik leggyakoribb félelem szekcionált garázskapuk esetén. Nálunk már az alapáras szekcionált garázsajtónak is olyan különleges gumis panel kiképzése van, amely megakadályozza az ujjak becsípődését akár kívül akár belül. Ez a védelem a zsanéroknál és ha extra személybejártó is kérsz a garázsajtóhoz azon is rajta van. 

Leesésgátló védelemmel ellátott szekcionált garázskapu

A kapuszárny lezuhanását megakadályozza a huzaltörés elleni védelem, valamint a rugótörés elleni védelem is. Így nem kell aggódnod, hogy leszakad a garázsajtód. 

biztonsagos-garazskapu-wisniowski

Túlterhelés elleni védelem

Amennyiben a legalsó panel akadályba ütközik megállítja a kapuszárnyat majd visszaáll a felületre a nyitott pozícióra. 

szekcionalt-garazskapu-zuhanas-gatlo

Fotocellák

Az extraként rendelhető fotocella biztosítja a kapuszárny megállítását, és nyitott helyzetbe való visszatérését, amelyben a nyílásban akadály észlelhető. 

fotocella-szekcionalt-garazskapu

Szeretnéd te is biztonságos garázskaput? Kérj ingyen árajánlatot most, klikk ide!